• PRO TV
  • Magicianul de la Abracadabra, cu ochii in lacrimi la Happy Hour. "Clovnii sunt mereu tristi dupa spectacol"

Magicianul de la Abracadabra, cu ochii in lacrimi la Happy Hour. "Clovnii sunt mereu tristi dupa spectacol"

Magicianul de la Abracadabra, cu ochii in lacrimi la Happy Hour. "Clovnii sunt mereu tristi dupa spectacol"

Marian Ralea isi deschide sufletul si vorbeste pentru prima oara despre cel mai greu an din viata sa: anul in care i-a pierdut pe mama sa, pe fratele sau si apoi pe Mica, cea pe care o iubea ca pe o fiica.

"A fost un an ciudat. In acelasi timp cu pierderile, am avut si mari castiguri. Dar uneori e prea putin!", si-a deschis Magicianul sufletul la Happy Hour.

Doar scena il poate ajuta pe Marian Ralea sa uite de necazurile din viata reala. Atunci cand cortina cade si aplauzele spectatorilor se sting, actorul in varsta de 55 de ani devine de nerecunoscut, parca e alt om.

Mica era foarte puternica, toti credeam ca nu o poate atinge nimic rau”, ofteaza maestrul, care nici acum nu si-a revenit dupa disparitia Micaelei Niculescu de la Abracadabra.

Marele regret al Magicianului e ca nu a stiut ca ea e bolnava. “Am avut un soc cand am aflat ca e in spital si ca starea ei e grava, ca nu se mai poate face nimic. Eram cu totii acolo la spital cand s-a intamplat, ne asteptam la asta, aveam sentimentul ca suntem mult mai saraci si ca anii trec mult mai repede si ca nu mai vine niciodata primavara, iar ea a disparut”.

Daca puteam as fi vrut sa fiu in locul Micai”, spune actorul.

Sunt 9 ani de cand proiectul Abracabra a luat sfarsit, dar Marian Ralea nu a uitat de rolul Magicianului, care ramane cel mai iubit din toata cariera lui.

Clovnii sunt mereu tristi dupa spectacol”, conchide actorul in interviul pentru Happy hour.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni