• PRO TV
  • Omul-baterie, sarbul care prajeste mici cu mana, a facut un show cu scantei la "Happy Hour". Cum s-a jucat cu 200.000 de volti: VIDEO

Omul-baterie, sarbul care prajeste mici cu mana, a facut un show cu scantei la "Happy Hour". Cum s-a jucat cu 200.000 de volti: VIDEO

Omul-baterie, sarbul care prajeste mici cu mana, a facut un show cu scantei la "Happy Hour". Cum s-a jucat cu 200.000 de volti: VIDEO

Aprinde becurile cu o simpla atingere, prajeste un carnat cu mana si poate fi curentat cu zeci de  mii de volti fara sa pateasca nimic. Sarbul Biba Struja, intrat de doua ori in Cartea Recordurilor pentru ca a dovedit ca e omul-baterie.

Cu un show care spera sa-l propulseze a treia oara in Cartea Recordurilor, omul-baterie sfideaza orice regula a fizicii si a reusit sa-l impresioneze nu numai pe Maruta, ci si tara intreaga la "Happy Hour".



Biba Struja, pe numele adevarat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sarbul, bolnav de displazie ectodermala, a devenit imun inaltei tensiuni si poate rezista, fara probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a invatat chiar sa-l controleze. Si-a descoperit "talentul" in urma unui accident in adolescenta, iar apoi si-a continuat intreaga viata cu experimente cu energie electrica.



Sarbul si-a expus corpul la socuri electrice de inalta tensiune, de pana la 20.000 V, si a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori. A vrut chiar sa fie testat pe scaunul electric, insa nu i s-a dat voie. In show-ul sau, Biba poate praji cu mainile, folosindu-se de doua furculite metalice, un carnat. Incarcat cu energie electrica, Biba Struja poate aprinde in mana sa un bec sau un neon.

Unul dintre trucurile sale preferate este acela in care, dupa ce s-a incarcat electric,  poate aprinde o flacara doar printr-o singura atingere.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni