• PRO TV
  • Mila Kunis a fost votata cea mai sexy femeie din lume de catre revista FHM

Mila Kunis a fost votata cea mai sexy femeie din lume de catre revista FHM

Mila Kunis a fost votata cea mai sexy femeie din lume de catre revista FHM

Mila Kunis ramane cea mai sexy femeie din lume si in acest an. Cei de la  FHM au ales topul celor mai sext femei din lume, iar Mila Kunis a ocupat prima pozitie.

GALERIE FOTO: 33 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!



Actrita, care poate fi vazuta in cinematografele din Romania in fantezia "Oz: The Great and The Powerful", a batut alte 99 de celebritati de pe intreg mapamondul. Acesta este primul titlul in ultimii 4 ani care nu este castigata de o britanica, scrie Daily Mail, citat de procinema.ro.

"Nu doar ca are o frumusete naturala deosbita, dar este adorabila pentru ca are un simt al umorului dezvoltat si stie cum sa rada de ea insasi. Britanicii au votat, iar rezultatul este ca Mila Kunis este iubita perfecta", a spus Dan Jude, Senior Editor la FHM.

Mila Kunis a reusit sa o surclaseze pe Rihanna care a reusit, totusi, sa urce un loc in clasament, fata de anul trecut. In top se mai regasesc nume precum Kelly Brook sau Kate Upton.

Cei de la Esquire au numit-o anul trecut cea mai sexy femeie in viata pe Mila Kunis care este inclusa constant in topul celor mai dorite femei din lume.

Pe numele ei real Milena, actrita a plecat din Ucraina pe cand avea 7 ani si URSS-ul se destrama, alaturi de parintii ei, tatal Mark, inginer mecanic, mama Elvira, profesoara de fizica si fratele mai mare - Michael.

Nascuta la Cernauti, in Ucraina, actrita a trebuit sa ascunda in copilarie faptul ca era evreica de teama persecutiilor din fosta URSS. "Am plecat ca sa scap de ura. Era o tara care evident nu te dorea. Bunicii mei au supravietuit Holocaustului, insa multe din rudele mele au murit", a marturisit aceasta.

"Parintii mei m-au crescut sa stiu ca sunt evreica. Sa stiu cine sunt cu adevarat", a mai povestit tanara actrita. "La scoala, in copilarie vedeam peste tot semne antisemite", a adaugat ea. Cand a ajuns in America, nu putea vorbi engleza asa ca scoala in Los Angeles a fost o tortura pentru ea: "Plangeam in fiecare zi. Nu intelegeam cultura. Nu intelegeam oamenii".



Tatal ei s-a anjagat ca sofer de taxi, iar mama ca farmacista. Astfel parintii au putut sa o inscrie la lectii de actorie de la 9 ani. Cu ajutorul unui manager care a descoperit-o in timpul unei repetitii pentru o piesa de teatru actrita a jucat doi ani mai tarziu intr-un episod din telenovela "Days Of Our Lives".

De aici au urmat roluri episodice in seriale ca "The John Larroquette Show" (NBC, 1993-96), "Unhappily Ever After" (The WB, 1995-99) si "Hudson Street" (ABC, 1995-96). Kunis a trecut la roluri mai mari in "7th Heaven" (The WB, 1996-2006), inainte sa joace o versiune mai tanara a Angelinei Jolie in "Gia" (HBO, 1998), un film biografic extrem de apreciat despre viata modelului Gia Carangi.

Mila a pus mana pe rolul care avea sa o propulseze in atentia tuturor  - cel din serialul "That 70s Show" (Fox, 1998-2006) mintind despre varsta ei: producatorii cereau o tanara de 18 ani, in timp ce Mila avea doar 14 ani. A primit rolul lui Jackie Burkhart o fata bogata, rasfatata si superficiala, iar la filmari s-a imprietenit cu Ashton Kutcher, cu care are o relatie in prezent.



Cel mai memorabil rol al actritei ramane cel al ambitioasei balerine Lily din "Black Swan". Scenele de sex cu colega Natalie Portman care a primit si Oscar pentru acest rol au facut inconjurul presei la vremea respectiva. Cele doua erau bune prietene inainte de a incepe filmarile. "Sa filmezi scene de sex nu este confortabil, indiferent daca partenerul e femeie sau barbat", a declarat aceasta.

Mila a avut succes si cu comediile "TED" si "Friends With Benefits", iar in 2013 a lansat "Oz: The Great and The Powerful", care a fost un real succes.

Urmatoarele mari filme ale actritei sunt "Blood Ties", care va fi prezent si la Cannes, dar si "Jupiter Ascending", prima colaborare cu fratii Wachowski, intr-un film SF care promite sa uluiasca din nou spectatorii.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni