• PRO TV
  • Biscuitii Tempo te pun din Nou fata-in-fata cu idolii tai! Castiga o super-vizita la fabrica Ulker impreuna cu trupa LaLa Band: Vezi aici tot ce trebuie sa stii:

Biscuitii Tempo te pun din Nou fata-in-fata cu idolii tai! Castiga o super-vizita la fabrica Ulker impreuna cu trupa LaLa Band: Vezi aici tot ce trebuie sa stii:

Biscuitii Tempo te pun din Nou fata-in-fata cu idolii tai! Castiga o super-vizita la fabrica Ulker impreuna cu trupa LaLa Band: Vezi aici tot ce trebuie sa stii:

Ulker-Iepurasul iti aduce cele mai frumoase surprize de Paste: Castiga un loc  la vizita de pe 13 Mai de la fabrica super-biscuitilor Tempo. Afla mai jos toate detaliile:

Pentru ca surprizele continua, Tempo te premiaza asa cum iti doresti. Ai sansa ca pe data de 13 Mai, atunci cand este urmatoarea vizita la Fabrica Ulker, sa castigi unul dintre cele 10 locuri alaturi de trupa fenomen, LaLa Band.

Bineinteles, poti sa iei cu tine si un insotitor, fie un parinte sau unul dintre prietenii tai.

Ce trebuie sa faci?

Lucrurile sunt simple ca intotdeauna!  Introdu codurile din pachetele de biscuiti pe site si mareste-ti sansele in continuare. Mai multe coduri inscrise inseamna automat mai multe posibilitati de castig. Si pentru ca sansele tale sa fie si mai mari, Ulker a decis sa ia in calcul orice cod VALID pe care l-ai inscris pana acum pe site de la inceputul anului ( incepand cu 21 ianuarie 2013).

* Tragerea la sorti va avea loc pe data de 7 Mai. Lista finala (dupa validarea si confirmarea castigatorilor) se va confirma pe data de 10 Mai.

Va asteptam la inscris coduri! Bafta!


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni