• PRO TV
  • Bianca Dragusanu face o marturisire surprinzatoare: "O sa ma cheme Bianca Slav". Ce dezvaluire a facut roscata la "Happy Hour"

Bianca Dragusanu face o marturisire surprinzatoare: "O sa ma cheme Bianca Slav". Ce dezvaluire a facut roscata la "Happy Hour"

Bianca Dragusanu face o marturisire surprinzatoare: "O sa ma cheme Bianca Slav". Ce dezvaluire a facut roscata la "Happy Hour"

Bianca Dragusanu a venit in platoul emisiunii "Happy Hour" unde a facut niste dezvaluiri inedite legate de relatia sa cu Victor Slav si cu familia acestuia.

Bianca Dragusanu ii spune deja "soacra" mamei lui Victor Slav si spune ca se intelege foarte bine cu aceasta si ca vorbesc des la telefon.

"Vreau sa-i multumesc soacrei mele pentru cerceii acestia frumosi pe care mi i-a facut cadou. Am vorbit astazi cu ea la telefon si i-am spus sa se uite la emisiune. Este normal sa-i spun soacra, ea ma considera deja nora. As renunta la numele meu si as vrea sa ma cheme Bianca Slav", a spus roscata in direct, la "Happy Hour".


Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata: Ma va chema Bianca Slav pe happyhour.protv.ro

"Eu ma consider deja parte din familie. O iubesc pe mama soacra si ea ma iubeste pe mine", a mai adaugat Bianca.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni