• PRO TV
  • Victor Slav, un adevarat sex simbol. Ultima fotografie cu prezentatorul Meteo a creat rumoare pe net: "E incredibil cat de bine arati"

Victor Slav, un adevarat sex simbol. Ultima fotografie cu prezentatorul Meteo a creat rumoare pe net: "E incredibil cat de bine arati"

Victor Slav, un adevarat sex simbol. Ultima fotografie cu prezentatorul Meteo a creat rumoare pe net: "E incredibil cat de bine arati"

Victor Slav, prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV, are un corp admirat de catre femei si barbati deopotriva.

Vedeta si-a etalat pe pagina sa de Facebook formele bine lucrate la sala, iar reactiile fanilor nu s-au lasat asteptate.

Daca unii dintre prietenii virtuali ai lui Victor considera ca acesta a cam exagerat cu trasul de fiare si a ajuns "prea patratos", majoritatea e de parere ca prezentatorul de la ProTV arata incredibil de bine: "Daca nu ne spuneai ca e si cainele tau in poza, nici nu-l observam", au comentat mai multe admiratoare, care au avut ochi doar pentru patratelele de pe abdomenul lui. :)

"Prietenul Paco va saluta", a scris prezentatorul in descrierea fotografiei de mai jos, unde apare la bustul gol, insotit de cel mai bun prieten necuvantator, un caine negru de rasa.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni