• PRO TV
  • Eurovision 2013: Ele sunt cele mai sexy concurente. Pe care ai vota-o? FOTO

Eurovision 2013: Ele sunt cele mai sexy concurente. Pe care ai vota-o? FOTO

Eurovision 2013: Ele sunt cele mai sexy concurente. Pe care ai vota-o? FOTO

Ca in fiecare an, cel mai important concurs de muzica european este din nou in lumina reflectoarelor, iar pe langa piesele care vor intra in finala Eurovision 2013, in centrul atentiei se afla si frumoasele concurente din acest an.

Margaret Berger va incerca sa aduca o noua victorie pentru Norvegia la Eurovision 2013, iar piesa ei "I Feed You My Love" este cotata foarte bine la casele de pariuri.

ANDRA despre Romania la EUROVISION 2013: "Nu e treaba... cum trebuie". Uite ce a spus despre Cezar Ouatu




Alyona Lanskaya
si-a schimbat piesa cu care urma sa intre in concurs pe ultima suta de metri, iar alegerea s-a dovedit a fi una buna pentru reprezentanta Belarusului, care merge in finala cu melodia "Solayoh".




Zlata Ognevich
, reprezentanta Ucrainei, a impresionat prin eleganta si delicatete in semifinala care a avut loc marti seara, purtand o rochie de seara alba in timpul interpretarii melodiei "Gravity".

EUROVISION 2013. Cezar Ouatu intra in SEMIFINALA 2. Cu cine se lupta pentru un loc in FINALA




Emmelie De Forest
este principala favorita in editia de anul acesta a concursului Eurovision 2013. Ea va incerca sa castige votul publicului cu melodia "Only Teardrops" si sa obtina victoria pentru tara sa, Danemarca.




Krista Siegfrids
, din Finlanda, a starnit controverse declarand ca are de gand sa militeze pentru legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex si vrea sa surprinda audienta cu un show inedit in finala Eurovision 2013, unde va interpreta piesa "Marry Me".




Despina Olympiou
, reprezentanta Ciprului, a urcat pe scena din semifinale imbracata intr-o rochie transparenta, din dantela neagra, care a a atras atentia de la piesa "An me thimasai", pe care o interpreteaza in limba greaca.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni