• PRO TV
  • Fosta Miss Romania, aproape de disperare. Bianca Brad vorbeste la "Happy Hour" despre drama care i-a dat intreaga viata peste cap

Fosta Miss Romania, aproape de disperare. Bianca Brad vorbeste la "Happy Hour" despre drama care i-a dat intreaga viata peste cap

Fosta Miss Romania, aproape de disperare. Bianca Brad vorbeste la "Happy Hour" despre drama care i-a dat intreaga viata peste cap

Bianca Brad vorbeste la "Happy Hour" despre viata ei de cand iubitul ei a fost arestat si dus in SUA.

Aurel Fratila, iubitul ei, a fost arestat si extradat in Statele Unite pentru acuzatii de terorism. El este acum judecat in America pentru ca ar fi furnizat echipamente militare Iranului. 

Bianca nu are niciun venit si niciun sprijin, nu mai poate plati nici scoala fiului ei si dezvaluie cat de greu e sa o ia de la zero de una singura.

Viata Biancai s-a schimbat radical la inceputul anului, de atunci nimic nu a mai fost la fel, iar ea se straduieste sa fie si mama si tata pentru baietelul ei, Luca. “Nu mai stiu ce sa fac… Nu am deloc o situatie buna

"Vorbim destul de des la telefon, ma bucur sa ii aud vocea. A plecat in acea zi normal, la serviciu, l-a dus pe Luca la gradinita, dupa care nu a mai raspuns la telefon si m-a sunat avocatul, ca trebuie neaparat sa ne vedem”, spune Bianca, despre ziua de 11 ianuarie, ultima zi cand si-a vazut iubitul. "Sansele sunt mici sa vina inapoi, dar se mai intampla si minuni".

Dupa ce a pierdut un copil inainte ca acesta sa se nasca, acum cinci ani, Bianca a infiintat o asociatie care sprijina parintii aflati in aceeasi situatie cu ea - Organizatia E.M.M.A.

"Am mai lucrat, am avut colaborari, dar nu veneam cu sume mari de bani acasa, Aurel intretinea familia. Trebuie sa ma reorganizez, sa fac ceva sa castig bani", spune Bianca.

"In momentul de fata, suntem doar noi doi, eu si Luca. Am cazut rau de tot. Am avut momente cand am crezut ca nu o sa ma mai ridic, cand am vrut sa-mi iau la revedere de la viata de pe Pamant".

"Eu nu pot sa spun ca voi mai fi cu el cand va iesi de acolo, pentru ca nu stiu. Nu stiu daca el e jumatatea mea, pentru ca incercarile au fost prea dure. Nu vreau sa spuna lumea ca l-am parasit la greu, i-am fost alaturi, puteam sa plec demult."

Emisiunea "Happy Hour" este INTEGRAL pe voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni