• PRO TV
  • Eurovision 2013. Cezar Ouatu lupta asta seara pentru marele trofeu. Ce parere au despre el Andra, Giulia si Ellie White

Eurovision 2013. Cezar Ouatu lupta asta seara pentru marele trofeu. Ce parere au despre el Andra, Giulia si Ellie White

Eurovision 2013. Cezar Ouatu lupta asta seara pentru marele trofeu. Ce parere au despre el Andra, Giulia si Ellie White

Desi multi nu ii dadeau nicio sansa sa treaca de semifinale, Cezar Ouatu a reusit sa se califice in faza finala a Eurovision 2013."Sunt fericit pentru ca sunt un castigator - sunt in finala. Este pentru prima data cand un contratenor se califica în finala Eurovision", a spus Cezar Ouatu dupa calificarea in finala.

Cezar Ouatu nu i-a lasat indiferenti nici pe artistii din Romania. Andra nu ii da insa prea multe sanse la marele trofeu din cauza jocurilor politice, care intervin in momentul votarii. 

Cantareata a participat si ea in trecut la preselectia pentru Eurovision si nu exclude sa o mai faca si pe viitor. "Nu stiu de ce nu mai particip. Probabil in ultima perioada am fost foarte ocupata, selectiile au fost intr-o perioada in care eu nu am putut sa particip si nici nu am avut o melodie in care sa cred ca ar putea sa castige Eurovisionul.Odata ce ma implic intr-un proiect, fac astfel incat sa fie bine. Doar ca la Eurovision nu tine de mine", a spus Andra pentru perfecte.ro.

 

Citeste mai multe declaratii despre Cezar Ouatu aici

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni