• PRO TV
  • Cezar Ouatu: "Eu mizam pe locul I la Eurovision". Ce spune despre glumele pe seama numelui de familie si despre relatia cu Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu: "Eu mizam pe locul I la Eurovision". Ce spune despre glumele pe seama numelui de familie si despre relatia cu Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu: "Eu mizam pe locul I la Eurovision". Ce spune despre glumele pe seama numelui de familie si despre relatia cu Angela Gheorghiu

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Cezar Ouatu a venit la "Happy Hour" pentru a lamuri toate controversele legate de participarea sa la Eurovision 2013. Iata declaratiile sale:



Pentru mine, Eurovision a avut doar parti bune. Sunt mandru ca am reprezentat Romania, nu sunt multumit de loc, insa, publicatii importante din afara ma dadeau drept favorit. Nu iau in seama ce scriu tabloidele. Eu cred ca dac-as fi reprezentat Italia, as fi castigat.

Eu mizam pe locul I. In ultimele cinci zile mi-am dat seama ca sunt printre cei mai carismatici si originali concurenti. E un lucru pozitiv faptul ca strainii m-au asociat cu Dracula.

Despre parodia facuta de jurnalistul Cristian Tudor Popescu

Cum domnul Popescu are un tata si duce cu mandrie acest nume de familie, asa se intampla si cu mine.

Cristian Tudor Popescu e foarte talentat. Ii apreciez opinia. Dar sunt atat de previzibile aceste glume… Eu duc cu mandrie numele tatalui meu, de Ouatu. Asta e numele meu de familie

il invit la concertul domnului Andrea Bocelli, unde cant si eu alaturi de Angela Gheorghiu, la Moscova. Il respect ca jurnalist si cam atat. 

Despre relatia cu Angela Gheorghiu

Artistii care apar pe aceeasi scena trebuie sa aiba o relatie interumana foarte buna. Sunt doar speculatii ca sunt impreuna cu Angela Gheorghiu, nu am ce sa confirm efectiv. Viata mea privata e viata mea privata.

Eu nu am inteles ce a vrut sa spuna Angela prin acel mesaj care imi critica prestatia de la Eurovision.

Ce urmeaza dupa EUROVISION

Lansez un nou single, “Painful love”, veti vedea un Cezar foarte romantic, nostalgic, melancolic.

Am lasat un ecou foarte bun si asta se va vedea in timp. Loreen, castigatoarea de anul trecut, m-a felicitat si mi-a spus ca eu sunt castigatorul. Asta m-a impresionat foarte mult. Acum am foarte multe propuneri din afara.

Astazi mi-a fost spart contul de Facebook si de mail. Lucrez sa-mi recuperez parolele si conturile.

La inceput de iunie, voi veni la Happy Hour cu premiera piesei “Painful love”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni