• PRO TV
  • Baiatul ii seamana leit, fiica este deja o adevarata diva, la numai 13 ani. Cum arata copiii lui Will Smith, aproape la fel de celebri ca tatal lor

Baiatul ii seamana leit, fiica este deja o adevarata diva, la numai 13 ani. Cum arata copiii lui Will Smith, aproape la fel de celebri ca tatal lor

Baiatul ii seamana leit, fiica este deja o adevarata diva, la numai 13 ani. Cum arata copiii lui Will Smith, aproape la fel de celebri ca tatal lor

Willow si Jayden Smith adora sa fie pe covorul rosu si, pentru ca nu s-au multumit cu a fi copii unor vedete, si-au inceput deja propriile cariere.

Will Smit si Jada Pinkett-Smith formeaza unul din cele mai solide si nonconformiste cupluri de la Hollwyood, iar copiii lor par sa le calce pe urme.


Cea mica, Willow,  avut primul ei rol la doar 7 ani, in filmul de box-office I Am Legend, iar mai tarziu, pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award.

Fetita a mostenit de la parinti nu numai talentul actoricesc, ci si urechea muziala. Primul single al tinerei artiste, Whip My Hair, produs la casa de inregistrari a lui Jay-Z, are aproape 90 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Willow Smith are acum 13 ani si deja e cunoscuta in lumea intreaga drept actrita, cantareata si fashionista. 


Foto: Willow Smith cu mama ei, Jada Pinkett-Smith

Si Jaden este, la 14 ani, actor, rapper si dansator. In 2010, a cantat o piesa cu Justin Bieber, “Never say never”, care acum are peste 370.000.000 afisari pe Youtube.

In prezent, Will Smith si fiul mai mare, Jaden, 14 ani, sunt ocupati cu promovarea noului film in care apar impreuna, “After Earth”.

Foto: Splash news, Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni