• PRO TV
  • Premonitie stranie. Ce a pictat o artista in acest tablou, fara sa stie

Premonitie stranie. Ce a pictat o artista in acest tablou, fara sa stie

Premonitie stranie. Ce a pictat o artista in acest tablou, fara sa stie

In 2009, Chloe Mayo, care pe vremea aceea era singura, s-a pictat tinandu-se de mana cu un barbat. Doua luni mai tarziu, l-a cunoscut online pe Michael Goeman. Surpriza a venit abia cand a observat asemanarea izbitoare dintre noul ei iubit si tabloul pe care tocmai il pictase.

Chloe Mayo l-a desenat pe barbatul visurilor ei, iar rezultatul s-a dovedit a fi profetic. In 2009, artista britanica era celibatara, dar visa cu ochii deschisi la un  barbat cu parul inchis la culoare si cu barba.

Nu s-a gandit prea mult la creatia ei, uitand tabloul intr-un colt al atelierului. In cautarea jumatatii, Chloe a accesat un site de dating. Acolo a avut mai multe conversatii cu Michael si nu mica i-a fost mirarea cand a observat ca barbatul este bucatica rupta din tabloul ei.



Nu i-a marturisit acestuia de la inceput coincidenta, de teama sa nu fie etichetata in vreun fel. Abia dupa ce s-au cunoscut mai bine, Chloe i-a aratat iubitului ei pictura.

Michael a cerut-o pe Chloe de sotie dupa un an si jumatate de relatie, iar la trei ani de cand s-au cunoscut cei doi au spus "Da". Tabloul cu pricina troneaza acum in livingul casei lor.

>>> Tara, tara, vrem mirese! Te casatoresti vara asta? Vrei o nunta cum nici macar n-ai indraznit sa visezi si o luna de miere de 5 stele? Inscrie-te sa spui "DA" la ProTV.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni