• Emisiuni
  • MasterChef
  • Obiceiul bizar al unei foste finaliste de la "MasterChef". Nu mananca niciodata ce gateste

Obiceiul bizar al unei foste finaliste de la "MasterChef". Nu mananca niciodata ce gateste

Obiceiul bizar al unei foste finaliste de la "MasterChef". Nu mananca niciodata ce gateste

Desi e as in bucatarie, asa cum a dovedit-o si pe parcursul competitiei, mananca foarte rar din ceea ce pregateste. In majoritatea timpului, se multumeste doar sa guste si sa se asigure ca preparatul ei e pe masura pretentiilor familiei.

Chiar daca juriul a decis ca Petru este cel care intruneste toate calitatile unui "MasterChef", Mimi nu regreta nicio secunda experienta de care a avut parte. A invatat multe lucruri valoroase si si-a facut prieteni. Lectiile pe care le-a primit in concurs le aplica acum in propria bucatarie.

Pasiunea pentru arta culinara este mostenire de familie: modelul lui Mimi in bucatarie a fost cea care i-a dat viata. Cand este in bucataria ei, Mimi, fosta concurenta "MasterChef", nu urmeaza nicio regula scrisa. Da frau imaginatiei si incearca sa creeze noi combinatii de arome cu care sa incante papilele gustative ale baiatului si ale sotului ei.

Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.

Daca Sergiu va mosteni talentul mamei, poate ca intr-o zi se va remarca si el la o emisiune ca "MasterChef". In concursul de pe ProTV, Mimi a reusit sa ii impresioneze pe jurati. Asa a ajuns si in proba finala.

Chiar daca nu a castigat premiul de 50.000 de euro pus la bataie in concurs, Mimi se poate lauda cu titlul de "MasterChef" la ea in bucatarie. Zi de zi gateste preparate delicioase pentru intreaga familie si lucreaza  numai cu ingrediente proaspete, unele culese chiar din propria gradina.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni