• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată! Au început înscrierile pentru cel mai iubit show de cooking

MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată! Au început înscrierile pentru cel mai iubit show de cooking

MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată!  Au început înscrierile pentru cel mai iubit show de cooking

Vrei să fii următorul MasterChef România? Show-ul care a făcut din farfurie... plating, din pasionați... chefi și din șorț... cel mai râvnit trofeu, se întoarce! Au început înscrierile pentru un sezon mai așteptat ca niciodată! Prinde gustul competiției și hai să-ți iei șorțul de la PRO TV!

Cei care au peste 18 ani, sunt pasionați de gătit și cred că pot să uimească prin gustul fascinant și aspectul fiecărui preparat sunt invitați să se înscrie la MasterChef România pe site-ul: inscrieri.protv.ro. Provocări culinare, tensiune, momente pline de emoție și farfurii care-i vor lăsa cu gura căscată pe chefi – acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie pe care le va avea MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată.

​„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionați de mâncare și ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Pasionații de gătit care sunt dornici să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile pentru a-i impresiona pe chefi sunt așteptați la casting! Înscrierile sunt deschise chiar acum pe inscrieri.protv.ro. Cel mai așteptat show de cooking se întoarce!

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni