• PRO TV
  • Tzancă Uraganu și Pescobar, val de reacții în mediul online, după ce s-au filmat dansând pe ritmuri de manele. Cum au reacționat fanii: „Atât s-a putut”

Tzancă Uraganu și Pescobar, val de reacții în mediul online, după ce s-au filmat dansând pe ritmuri de manele. Cum au reacționat fanii: „Atât s-a putut”

Tzancă Uraganu și Pescobar, val de reacții în mediul online, după ce s-au filmat dansând pe ritmuri de manele. Cum au reacționat fanii: „Atât s-a putut”

Tzancă Uraganu și Pescobar au făcut spectacol în acest weekend, într-un club de fițe din București. Cei doi s-au distrat de minune, iar camerele de filmat ale telefoanelor mobile au surprins fiecare moment.

Gallery

​Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele din România. Acesta s-a făcut remarcat în urmă cu mulți ani, atunci când a început să lanseze hit după hit, pe canalul său de YouTube. Anii au trecut, iar notorietatea artistului a crescut odată cu el. 

Recent, manelistul a fost invitat să cânte la un eveniment desfășurat în clubul Nuba din București. De la această petrecere nu a lipsit Pescobar, celebrul afacerist care vinde preparate din fructe de mare atât în București, cât și în Timișoara. Acesta a făcut dedicații toată noaptea și nu s-a uitat absolut deloc la bani. Ba mai mult decât atât, la un moment dat, cei doi au făcut schimb de o bancnotă „din gură în gură”.

​Astfel, Tzancă i-a dedicat mai multe melodii și i-a strigat numele în nenumărate rânduri:

„De nimic nu ai habar, spui numele Pescobar. Toată viața până mor, eu sunt șeful șefilor la Taverna Racilor. Vorbește România, București și Timișoara, am câștigat toată țara. Accepți?”, i-a cântat Tzancă Uraganul lui Pescobar.

Imaginile cu Tzancă și Pescobar au făcut ravagii în spațiul public, viralizându-se în timp record. Internauții nu au rămas indiferenți și au lăsat o mulțime de comentarii atât pe Instagram, cât și pe TikTok:

„După video ăsta iar îl închid”. „Câte gagici are Pescobar lângă el”. „Ce față a făcut când te-a văzut”. „STIMĂ ȘI RESPECT PESCOBAR & TZANCA”. „Mereu o dă bine”. „Ar da Pescocar în toți de la petrecere”.

„Prea jmecher omu acum de când a fost la Imperiul Leilor a luat amploare rău Bv lui”. „Au au au au au. Atât s-a putut”. „Legenda spune ca a vândut acel Lamborghini Urus”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de cei doi.

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni