• PRO TV
  • Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său, Rocco Sedano! Cum a reacționat sora regretatei artistei, Rinda: „Fetei i-a fost frică”

Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său, Rocco Sedano! Cum a reacționat sora regretatei artistei, Rinda: „Fetei i-a fost frică”

Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său, Rocco Sedano! Cum a reacționat sora regretatei artistei, Rinda: „Fetei i-a fost frică”

Rinda Hartener, sora cântăreței care s-a stins din viață anul trecut, a făcut o serie de mărturisiri complet neașteptate despre relația dintre Sumayla și tatăl său, Rocco Sedano.

Gallery

​Rona Hartner și Rocco Sedano au fost căsătoriți în urmă cu aproape 17 ani, iar din relația lor a rezultat o fiică, Sumalya, care după divorțul părinților săi a locuit cu artista.

După decesul cunoscutei artiste, adolescenta a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții între mătușa sa, Rinda, și tatăl său, Rocco Sedano. Cei doi luptă pentru custodia acesteia, iar sora cântăreței a făcut de curând o serie de mărturisiri șocante.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.

De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, a declarat Rinda Hartner pentru gândul.ro.

Mai mult decât atât, Rinda Hartner susține că fostul soț al artistei își dorește custodia fiicei sale doar pentru a beneficia de ajutor financiar din partea statului farncez.

„Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a mai spus Rinda, potrivit sursei amintite anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni