• PRO TV
  • Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua lui Adrian Alexandrov! Afaceristul a împlinit 37 de ani: „Nu te-ai speriat, ai ales să rămâi alături de mine”

Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua lui Adrian Alexandrov! Afaceristul a împlinit 37 de ani: „Nu te-ai speriat, ai ales să rămâi alături de mine”

Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua lui Adrian Alexandrov! Afaceristul a împlinit 37 de ani: „Nu te-ai speriat, ai ales să rămâi alături de mine”

Din spatele gratiilor, Elena Udrea i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei, Adrian Alexandrov, care a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani.

Gallery

Ce i-a transmis Elena Udrea lui Adrian Alexandrov de ziua lui

Fostul politician și-a petrecut ziua de naștere după gratii. Aceasta a împlinit 50 de ani, pe 26 decembrie. Partenerul ei i-a transmis un mesaj emoționant, care a copleșit-o. Acum, cu ocazia zilei de naștere a afaceristului, Elena Udrea i-a transmis un mesaj sincer iubitului ei, care se ocupă exclusiv de creșterea fiicei lor.

„Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, vertical, ca un barbat care știe ce are de facut!
Nu m-ai lasat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea.
Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetita atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!
Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit!
La Multi Ani!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Fosta politician se află după gratii după ce pe 7 aprilie 2022 a pierdut o contestație în anularea sentinței de 6 ani pe care o primise în Dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a fugit pentru a doua oară din țară, cu câteva ore înainte de pronunțarea deciziei dar a fost prinsă la scurt timp în Bulgaria, în momentul în care încerca să treacă frontiera în Grecia.

Udrea a fost condamnată definitiv în iunie 2018, la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu, însă, la acea vreme, a fugit în Costa Rica.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni