• PRO TV
  • Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Cea mai recentă fotografie cu Eva Maria

Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Cea mai recentă fotografie cu Eva Maria

Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Cea mai recentă fotografie cu Eva Maria

În timp ce Elena Udrea se află după gratii, Adrian Alexandrov face tot posibilul ca fiicei lor să nu îi lipsească absolut nimic.

Gallery

Cum încearcă Adrian Alexandrov să suplinească rolul mamei în viața Evei

Elena Udrea se află după gratii, în timp ce Adrian Alexandrov trebuie să fie atât tată, cât și mamă pentru fiica lui și a fostului ministru.

Alexandrov face tot ce îi stă în putință ca Evei să nu îi lipsească absolut nimic și încearcă să suplinească locul mamei.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv în iunie 2018, la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu, însă, la acea vreme, a fugit în Costa Rica.

Fosta politiciană se află după gratii după ce pe 7 aprilie 2022 a pierdut o contestație în anularea sentinței de 6 ani pe care o primise în Dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a fugit pentru a doua oară din țară, cu câteva ore înainte de pronunțarea deciziei, dar a fost prinsă la scurt timp în Bulgaria, în momentul în care încerca să treacă frontiera în Grecia.

Așadar, Adrian Alexandrov trebuie să rămână puternic în fața situației în care se află familia sa, mai ales pentru Eva Maria, fiica pe care o are cu Elena Udrea.

Recent, afaceristul a publicat o imagine extrem de emoționantă alături de fiica sa, dar și câinele familiei, Oscar, care joacă un rol extrem de important în viața lor.

Din fotografie se poate observa că bărbatul și Eva zâmbesc larg, semn că sunt foarte fericiți și se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună. ( VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO)

Eva Maria a crescut foarte mult, este un copil vesel și plin de viață.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni