• PRO TV
  • Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei cu ocazia zilei de naștere: „Nu există destule cuvinte să îmi cer iertare”

Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei cu ocazia zilei de naștere: „Nu există destule cuvinte să îmi cer iertare”

Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei cu ocazia zilei de naștere: „Nu există destule cuvinte să îmi cer iertare”

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit astăzi 5 ani. Cu ocazia zilei de naștere, mama ei i-a adresat un mesaj emoționant pe pagina de socializare. 

„La multi ani, iubirea mea! 

La multi ani, fetita mea minunata!  

Iti doresc sa fii sanatoasa, puternica, si sa ramai plina de iubire in ciuda acestei grele incercari prin care trebuie sa treci si pe care ma rog sa o depasesti cu bine.

Fii fericita, pentru ca tu esti cea mai frumoasa fetita din Univers, iar eu îi multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca te-a adus in viata mea, pe care o faci sa straluceasca de 5 ani.

Nu exista destule cuvinte si nici destul timp sa imi cer iertare pentru ca nu iti sunt alaturi, dar fiecare gand al meu este la tine.

Oricat de departe as fi, sa stii mereu ca te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a scris Elena Udrea.

Mesajul ei a stârnit compasiune din partea unor români, care i-au răspuns în comentarii: 
 

„La mulți anișori fetiței, iar ție multă putere ....și eu tot mămică sunt și știu ce este în sufletul tău.....oamenii nu știu decât sa judece”;

„Să vă trăiască și să vă bucurați de ea! Să fii sănătoasă, Elena, Doamne Ajută!”;

„Mulți ani fericiti, copil frumos! Toate aceste evenimente vor trece, iar tu alături de părinții tai vei fi cea mai fericită fetița pentru că vei fi înconjurată de multă dragoste”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Elena Udrea a primit, recent, permisiunea de a ieși din penitenciar, ca să-și vadă fiica. Întâlnirea a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, din Prahova, iar micuța Eva a stat numai în brațele mamei sale.  

La începutul lunii septembrie, Elena Udrea spunea că nu i se oferă dreptul la permisie: 

„Este al doilea an în care solicit sa mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuza acest drept.​ (...) Desi ar putea sa aibă mamele alături, ei sunt obligați sa fie singuri într-un moment atât de important în viața lor pentru ca nimănui nu-i pasa de ceea ce se întâmplă cu acești copii, așa cum nimănui nu-i pasa de copiii României în general! Si atunci de ce sa ne miram ca se droghează și se prostituează de la 14 ani?

​P.S. Stiu ca pana nu ajungi sa te confrunți personal cu o problema este mai greu sa o înțelegi, așa ca fac următoarea precizare: de multe ori, mamele care au incalcat legea au făcut-o tocmai pentru copiii lor. La Targsor sunt mame condamnate pentru ca au furat scutece și lapte praf din supermarket, spre exemplu”.


Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, în 7 aprilie 2022, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei. În aceeaşi zi, a fost dată în urmărire şi prinsă pe teritoriul bulgar, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia. Fostul ministru își execută pedeapsa în Penitenciarul de femei Târgșorul Nou. 

 

Sursă foto: Facebook/ Elena Udrea, Adrian Alexandrov
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni