• PRO TV
  • Anamaria Prodan laudă căsnicia cu Reghe, după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că este gravidă: „Ceva unic”

Anamaria Prodan laudă căsnicia cu Reghe, după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că este gravidă: „Ceva unic”

Anamaria Prodan laudă căsnicia cu Reghe, după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că este gravidă: „Ceva unic”

Ieri, 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani, iar iubita lui, Corina Caciuc, a postat o fotografie cu tortul, pe care scria „1+1=4”, dând de înțeles că este însărcinată pentru a doua oară. Tot ieri, Anamaria Prodan i-a făcut o urare celui care i-a fost soț. 

În luna mai a anului trecut, a venit pe lume Liam, fiul Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ieri, de ziua de naștere a antrenorului, Corina Caciuc a dat de înțeles că familia li se va mări din nou, iar Anamaria Prodan a preferat să evite subiectul, vorbind despre familia frumoasă pe care au format-o până acum ceva timp.

Anamaria Prodan i-a urat „multă sănătate”, specificând că, pentru ea, este „tatăl copilului”, dând de înțeles că articolele în care se vorbește despre noua lui familie nu sunt relevante pentru ea. Totodată, deși au divorțat, impresara își amintește de perioada în care au format un cuplu, fiind un adevărat model pentru familiile din România.

Femeia de afaceri a continuat și a mărturisit că ea și copiii ei se roagă pentru el, pentru a fi sănătos, pentru a putea să își crească micuții și pentru a se putea bucura de ei. Mai mult decât atât, impresara consideră că, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, vor rămâne cea mai frumoasă familie și nimeni nu putea să îi egaleze vreodată.

„I-am urat multă sănătate. Este tatăl copilului meu și atât. Nu avem nevoie de alte articole. Nici eu, nici el. Știu că am fost, suntem și vom rămâne amândoi 'icon' în această țară ca familie și fost cuplu. Nimeni nu va mai putea să ne egaleze de acum pentru mult timp. Dar viața merge înainte pentru fiecare dintre noi.

Prodan și Reghe vor rămâne ceva unic în această țară și oricine vine după noi, și dacă se mai naște de o mie de ori, nu ne va egala. Dumnezeu dă fiecăruia ceea ce trebuie. Noi ne rugăm pentru sănătatea lui. Să-și crească toți copiii și să se bucure de ei toți'”, a spus Anamaria Prodan, conform Viva

 

Sursa foto: Instagram I anamariaprodanreghecampf

VEZI ȘI VIDEO 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni