• PRO TV
  • Adrian Alexandrov, probleme cu legea! Iubitul Elenei Udrea trebuie să dea socoteală în fața magistraților

Adrian Alexandrov, probleme cu legea! Iubitul Elenei Udrea trebuie să dea socoteală în fața magistraților

Adrian Alexandrov, probleme cu legea! Iubitul Elenei Udrea trebuie să dea socoteală în fața magistraților

Adrian Alexandrov trebuie să dea socoteală în fața magistraților, asta după ce a fost acuzat de fraudă.

Gallery

După ce Elena Udrea a ajuns după gratii, partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, are probleme cu legea. Acesta este acuzat de fraudă de către o companie de gaza, asta după ce a făcut o serie de modificări care nu îi erau permise.

Adrian Alexandrov, acuzat de fraudă

Elena Udrea are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, în timp ce iubitul ei, Adrian Alexandrov se confruntă cu probleme juridice. Mai precis, afaceristul a fost acționat în justiție de către o companie de gaze, fiind suspectat de implicarea într-un act de fraudă.

Numele lui se regăsește într-un dosar în calitate de pârât, iar compania de gaze care a înaintat plângerea l-a citat în instanță pentru un prejudiciu evaluat la aproximativ 10.000 de lei.

Adrian Alexandrov este acuzat că a intervenit neautorizat asupra instalației de gaze aflată în proximitatea vilei din Corbeanca.

Cum se apără Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov susține că nu este vinovat cu nimic, ci compania de gaze încearcă să profite de pe urma lui. Acesta a vorbit public despre cazul său, pe motiv că mai multe persoane ar putea trece printr-o situație similară, dar fără să ia măsuri, pentru că nu știu de au de făcut și ce drepturi au.

„Cei de la ^*&^% au venit la adresa mea și au schimbat distribuitorul de gaz, amplasat în exteriorul curții mele. La o distanță de 3 ani de zile, primesc în poștă de la ei un dosar în care au afirmat că eu i-am prejudiciat cu 9.000 de lei și au dorit să negocieze cu mine suma sau să plătesc în tranșe presupusul lor prejudiciu!

Împreună cu celebrul avocat, dl. Veronel Rădulescu, ne-am prezentat la sediul lor în cadrul unei discuții, am refuzat propunerea lor și le-am spus că ne vedem în instanță!(…)

Concluzia la care am ajuns împreună cu dl avocat după discuția cu ei și după ce le-a demontat toată teoria absurdă, este că aparatul lor s-a deteriorat și costul aparatului vor să îl bage în factura consumatorului. Sunt convins că sunt mii de cazuri în toată țara și ghinionul lor este că au dat peste mine!

Rog ca instituțiile statului sau cei responsabili să se sesizeze pentru că sunt mulți români prejudiciați în acest fel! @!&*$# are un mod de operare cel puțin dubios pentru acest lucru, mă voi duce cu ei în instanță!”, a declarat Adrian Alexandrov.

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni