• PRO TV
  • Victor Slav da toate detaliile despre logodna cu Bianca. In ce destinatie exotica isi vor petrece luna de miere  

Victor Slav da toate detaliile despre logodna cu Bianca. In ce destinatie exotica isi vor petrece luna de miere  

Victor Slav da toate detaliile despre logodna cu Bianca. In ce destinatie exotica isi vor petrece luna de miere  

Victor Slav este incantat de relatia pe care o are cu Bianca Dragusanu si de faptul ca in curand vor fi sot si sotie. Prezentatorul rubricii meteo a acordat un interviu inedit pentru protvmagazin.ro,  in care povesteste cum a ajuns sa o ceara in casatorie pe Bianca si da amanunte despre relatia lor.

"Nu ma gandeam, totul a venit natural, fara sa planific ceva sau sa ma gandesc foarte mult la acest lucru. Nu mi-a luat foarte mult timp, pentru ca stiam genul de inel care-i place. Ne pregateam sa iesim in oras, nu era nimic planificat. Bianca inca se imbraca in momentul in care i-am spus ca vreau sa-i fac o surpriza. I-am pus mainile la ochi ca sa nu vada despre ce e vorba, iar ea tot incerca sa-mi desfaca palmele. Apoi i-am dat inelul, a deschis ochii si am vazut-o intai mirata, apoi fericita. Nu i-a venit sa creada, se uita cu ochii mari la mine. A fost foarte emotionant", a povestit Victor Slav.

Prezentatorul a mai dezvaluit ca isi vor petrece luna de miere intr-o destinatie exotica: "In luna de miere vom merge in Bora Bora sau in Republica Dominicana".

>>> Tara, tara, vrem mirese! Te casatoresti vara asta? Vrei o nunta cum nici macar n-ai indraznit sa visezi si o luna de miere de 5 stele? Inscrie-te sa spui "DA" la ProTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni