• PRO TV
  • Laura Cosoi, o nasa de botez extrem de sexy. A atras toate privirile cu rochia sa rosie scurta si foarte decoltata: FOTO

Laura Cosoi, o nasa de botez extrem de sexy. A atras toate privirile cu rochia sa rosie scurta si foarte decoltata: FOTO

Laura Cosoi, o nasa de botez extrem de sexy. A atras toate privirile cu rochia sa rosie scurta si foarte decoltata: FOTO

Laura Cosoi adora copiii, iar in week-end a devenit sa fie nasa unei fetite.

"Weekend-ul trecut am devenit parintele spiritual al Loelei, o fetita foarte dorita si foarte iubita. La multi ani, sufletelule frumos! " a scris Laura Cosoi pe blogul personal, unde a postat si fotografiile de mai jos.

Vedeta a ales pentru aceatsa ocazie o rochie rosie extrem de sexy, care i-a pus in valoare decolteului si picioare delicate.






 

Laura Cosoi si Cosmin formeaza unul dintre cele mai noi cupluri ale momentului, dupa ce frumoasa blonda s-a despartit de Smiley.

Intrebati cum de reusesc sa se inteleaga atat de bine, Cosmin a raspuns: "Avem un tratament special, l-am luat inainte sa venim aici. Cred ca ne potrivim".

El a declarat ca a cucerit-o foarte greu pe Laura Cosoi si ca nu vrea sa isi divulge secretul de frica, "la cati pretendenti are". :)

Intrebata daca isi doreste sa se casatoareasca sau sa fie mama, Laura Cosoi a declarat "Da, avem planuri de viitor. Imi doresc sa fiu mireasa, dar nu cu orice pret. Imi doresc copii intr-o zi, cu siguranta, mai mult de unul, vreo doi-trei asa".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni