• PRO TV
  • Michael Buble, cel mai norocos barbat din lume. Sotia lui, o frumusete cum rar intalnesti. E imposibil sa-i gasesti un defect

Michael Buble, cel mai norocos barbat din lume. Sotia lui, o frumusete cum rar intalnesti. E imposibil sa-i gasesti un defect

Michael Buble, cel mai norocos barbat din lume. Sotia lui, o frumusete cum rar intalnesti. E imposibil sa-i gasesti un defect

Michael Bublé e unul dintre cei mai norocosi barbati din lume, si nu doar pentru ca e un cantaret faimos pe plan international.

Artistul canadian e invidiat de toata lumea pentru ca are una dintre cele mai frumoase sotii. Argentiniana Luisana Lopilato are 26 de ani si este insarcinata acum cu primul copil al cupului.


Foto: GETTY IMAGES

Luisana este actrita si model, iar cu doar putin timp inainte sa-si anunte sarcina, in ianuarie anul acesta, a pozat in costume de baie pentru brandul Ultimo din Marea Britanie.

E aproape imposibil sa-i gasesti un defect acestei blonde, fosta membra a trupei Erreway, care nu atrage privirile doar cu dimensiunile sale  perfecte, ci si un chip placut si un zambet cald si dulce. 

Luisana si Michael Buble s-au cunoscut la filmarile videoclipului "Haven't met you yet", s-au logodit in 2009 si s-au casatorit in 2011 in Argentina. In martie, cei doi au confirmat ca vor deveni parintii unui baietel in septembrie.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni