• PRO TV
  • Thalia surprinde cu un look diferit. Actrita si-a decolorat parul si arata senzational cu noul blond

Thalia surprinde cu un look diferit. Actrita si-a decolorat parul si arata senzational cu noul blond

Thalia surprinde cu un look diferit. Actrita si-a decolorat parul si arata senzational cu noul blond

Stilista si prietena ei, Rita Hazan, a reusit sa o convinga pe sotia lui Tommy Mottola sa isi vopseasca parul blond, iar rezultatul este foarte reusit.

Se spune ca blondele se distreaza mai bine si Thalia a vrut sa sublinieze acest aspect in fotografiile pe care le-a publicat pe internet dupa ce a iesit de la coafor.

Vedeta si-a arata parul, vopsit mult mai deschis, spre blond, probabil cea mai deschisa culoare de par pe care a avut-o vreodata in cei 30 de ani de cariera.

"Asa incepe o noua aventura. Aventura vietii! Trebuie sa iti urmezi impulsurile intotdeauna", a scris vedeta pe  Twitter.

Inainte de a publica poza cu ea blonda, actrita a mai publicat o fotografie cu Marilyn Monroe, probabil cea care a inspirat-o sa faca aceasta schimbare. 

Totusi, se pare ca o mare influenta a avut-o si prietena ei Rita Hazan: "Prietena mea Rita Hazan este in zona. Foarte bagata in parul meu. Incearca sa ma convinga sa ma fac B. (Blonda)", a scris ea pe o retea de socializare.

Si se pare ca a si reusit, dat fiind ca la cateva momente dupa aceea Thalia a publicat o fotografie cu ea cu parul blond.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni