• PRO TV
  • Andreea Moldovan s-a intors la "Happy Hour", fara sa stie ce i se pregateste. Cum a impresionat-o Maruta: "M-ai dat pe spate!"

Andreea Moldovan s-a intors la "Happy Hour", fara sa stie ce i se pregateste. Cum a impresionat-o Maruta: "M-ai dat pe spate!"

Andreea Moldovan s-a intors la "Happy Hour", fara sa stie ce i se pregateste. Cum a impresionat-o Maruta: "M-ai dat pe spate!"

Emisiunea "Happy Hour" este disponibila integral pe voyo.ro.

Andreea Moldovan, prima "casnica" de la Masterchef, din sezonul 1, i-a promis lui Catalin Maruta ca vine in fiecare miercuri la "Happy Hour" cu mancare gatita de ea.



Supranumita de Maruta "printesa deserturilor", Andreea a venit din nou la Happy Hour, de data aceasta cu un tort cu crema de ciocolata si coniac si un look usor diferit. Imbracata intr-o rochita verde, lejera, Andreea si-a facut parul ondulat si l-a lasat liber pe spate.


 

Nu mica i-a fost surpriza Andreei cand a vazut ca si Maruta i-a pregatit ceva. Si nu orice!

Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a vrut s-o rasplateasca pe Andreea pentru torturile delicioase pe care i le-a adus si sa-i faca si el ceva dulce: gogosi. Pentru ca nu e atat de priceput in bucatarie, si-a aluat-o drept ajutor si ghid pe celebra doamna Bamboi.




Rezultatul a impresionat-o, cu atat mai mult cu cat gogosile sunt preferatele ei: "Sunt doua lucruri la care nu rezist: gogosile si painea calda. M-ai dat pe spate, pe cuvant", a marturisit Andreea la "Happy Hour".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni