• PRO TV
  • Paris Jackson, spitalizata de urgenta dupa o tentativa de sinucidere. Ce mesaj a lasat adolescenta cu cateva ore inainte de incident

Paris Jackson, spitalizata de urgenta dupa o tentativa de sinucidere. Ce mesaj a lasat adolescenta cu cateva ore inainte de incident

Paris Jackson, spitalizata de urgenta dupa o tentativa de sinucidere. Ce mesaj a lasat adolescenta cu cateva ore inainte de incident

Paris Jackson, fiica cantaretului Michael Jackson, a fost transportata de urgenta la spital dupa o posibila tentativa de sinucidere, relateaza site-ul TMZ.

"Se va face bine", a declarat o sursa medicala citata de CNN.

Serviciile de ambulanta din Los Angeles au fost solicitate de urgenta, miercuri dimineata, la resedinta familiei Jackson din Calabasas.

Surse medicale au declarat ca ar putea fi vorba de o "supradoza" si ca pacientul a fost transportat la spital.

Insa bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei ca este vorba de o tentativa de sinucidere. "A suferit mult dupa pierderea tatalui ei. Dar nu stim exact ce a facut-o sa recurga acum la acest gest", a precizat avocatul.

Mama adolescentei, Debbie Rowe, a confirmat ca fiica ei a incercat sa se sinucida, explicand ca tanara "a trecut prin multe in ultima perioada".

Cu cateva ore inaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele pareau sa fie atat de departe, acum se pare ca au revenit si vor ramane. Ma intreb de ce lacrimile sunt sarate".


MEDIAFAX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni