• PRO TV
  • Botezatu, despre posibila sarcina a Biancai Dragusanu si rochia perfecta de mireasa. Ce spune designerul despre relatia cu Anda Adam

Botezatu, despre posibila sarcina a Biancai Dragusanu si rochia perfecta de mireasa. Ce spune designerul despre relatia cu Anda Adam

Botezatu, despre posibila sarcina a Biancai Dragusanu si rochia perfecta de mireasa. Ce spune designerul despre relatia cu Anda Adam

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Catalin Botezatu a venit in emisiunea lui Catalin Maruta pentru a vorbi despre fosta lui blonda, Bianca Dragusanu, despre cum vede el rochia de mireasa si cum crede ca i-ar sta logodnicei lui Victor Slav in postura de mama.

"N-am vazut-o de mult atat de indragostita si dedicata. O vad pe termen lung cu Victor.

Eu mi-am terminat misiunea in viata ei, stafeta a fost preluata.

Bianca si Victor au gasit acea chimie necesara unui cuplu sa mearga mai departe.

Eu nu cred ca sunt pregatit pentru mariaj, am o viata destul de tumultuoasa.

E o dovada mare de iubire pentru barbatul respectiv, daca e insarcinata. Bianca nu ar putea sa duca foarte usor o sarcina, ar avea ceva probleme. Cert e ca daca vor avea un copil, va fi un copil frumos.

Cred ca poate fi o mama extraordinara si se poate transforma intr-o femeie cum n-ati mai vazut pana acum.

In ce priveste rochia de mireasa… Avand in vedere ca Bianca are un corp perfect ar trebui sa aleaga ceva mulat, pe linia corpului, cu trena. Pentru mine Bianca ramane o diva si o sa arate ca o diva in ziua nuntii.

Ca un sfat, Bianca sa fie mai ingaduitoare, mai geloasa, iar Victor sa fie mai rabdator. E o femeie mai speciala, cu fite, mereu vor fi barbati care vor intoarce capul dupa ea. Bianca e buna din toate punctele de vedere. Din exterior, ei doi par cuplul perfect." a declarat designerul Catalin Botezatu la "Happy Hour".


Despre relatia cu Anda Adam

"Deocamdata suntem doar prieteni, e o prietenie foarte frumoasa.

Niciodata nu vorbim despre fosti iubiti. Am incercat s-o testez pe Anda, a schimbat imediat subiectul. A spus ca se bucura pentru Victor.

Nu e o relatie, deocamdata, pentru ca petrecem foarte putin timp impreuna."

Catalin Maruta l-a intrebat pe invitatul sau daca este adevarat ca Anda este insarcinata, asa cum s-a speculat presa. "Nu, noi folosim metode modern de protectie", a raspuns creatorul, precizand ca raspunsul trebuie luat ca o gluma.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni