• PRO TV
  • Kate Upton, periculos de sexy pe platourile de filmari. Nimeni nu si-a putut dezlipi privirea de pe decolteul ei

Kate Upton, periculos de sexy pe platourile de filmari. Nimeni nu si-a putut dezlipi privirea de pe decolteul ei

Kate Upton, periculos de sexy pe platourile de filmari. Nimeni nu si-a putut dezlipi privirea de pe decolteul ei

Kate Upton a facut deliciul paparazzilor si al colegilor de pe platourile de filmare de la “The Other Women”, noul ei proiect.

Modelul, care va implini 21 de ani saptamana viitoare, a dansat, a topait si s-a distrat de minune alaturi de o prietena, fara sa tina cont de faptul ca oricand bluza mult prea descheiata si sutienul ar putea s-o tradeze.

Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, albi, din dantela, cu o bluza descheiata si sutienul la vedere, blondina a facut senzatie pe platourile de filmare. 


Din fotografiile surprinse de paparazzi, unde apar si cateva sticle goale de bautura, se pare ca personajele interpretate de cele doua fete erau atat de vesele dupa ce se ametisera la o petrecere.



 

Frumoasa de 20 de ani a avut o ascensiune spectaculoasa in shwobiz dupa ce a aparut in bikini in revista Sports Illustrated, iar motivul nu e greu de ghicit. 

Parul blond, trupul suplu, formele sale generoase si personalitatea jucausa au propulsat-o pe Kate Upton in topul celor mai dorite modele ale momentului. In 2012, un clip de pe Youtube, reigzat de Terry Richardson,  in care dansa “Cat Daddy” imbracata doar in lenjerie intima, a devenit viral, strangand peste 16.000.000 de vizualizari.



Foto: SPLASH news
 

Dupa ce a cucerit lumea modei, Kate Upton isi incearca acum norocul in actorie. Blondina joaca in noul film “The Other Woman”, care va fi lansat anul viitor, alaturi de Cameron Diaz si  Nicki Minaj. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni