• PRO TV
  • Sutienele provoaca tendinita, dureri de cap sau iritatii. Cum trebuie ales cel potrivit

Sutienele provoaca tendinita, dureri de cap sau iritatii. Cum trebuie ales cel potrivit

Sutienele provoaca tendinita, dureri de cap sau iritatii. Cum trebuie ales cel potrivit

Expertii din domeniul sanatatii avertizeaza ca femeile care poarta un sutien care nu este pe masura lor pot dezvolta probleme grave de sanatate.



Aparent fara nicio legatura, iritatiile, tendinita (inflamarea tendoanelor) si chiar indigestia pot fi cauzate de marimea nepotrivita a sutienului, in special in cazul femeilor cu sani mari.

Conform expertilor, patru din cinci femei poarta o masura gresita la sutien, motivul fiind ca acestea isi subestimeaza latimea spatelui si isi supraestimeaza marimea cupei. :)

Medicii explica faptul ca bretelele mult prea stranse nu cauzeaza doar iritatii, ci afecteaza si circulatia sangelui, nervii si contribuie la durerile de cap provocate de tensiune. De asemenea, spatele poate fi afectat, iar pozitia generala a corpului poate deveni incorecta.

Majoritatea femeilor ajung sa se planga ca au sanii prea mari si isi doresc o interventie chirurgicala de reducere a bustului, insa specialistii avertizeaza ca singura problema o reprezinta sutienul care nu ofera suficient suport.

www.stirileprotv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni