• PRO TV
  • A fost dat afara din casa de propriii sai parinti, dar ei nu stiau ce talent extraordinar are. Concurentul care a ridicat sala in picioare la "America's Got Talent"

A fost dat afara din casa de propriii sai parinti, dar ei nu stiau ce talent extraordinar are. Concurentul care a ridicat sala in picioare la "America's Got Talent"

A fost dat afara din casa de propriii sai parinti, dar ei nu stiau ce talent extraordinar are. Concurentul care a ridicat sala in picioare la "America's Got Talent"

Jonathan Allen a venit la preselectiile de la "America's Got Talent" neincrezator in fortele sale, timid si avand in spate o poveste dureroasa.

Fara nimeni sa-l sustina in competitie, concurentul a povestit ca a rupt legatura cu parintii sai la 18 ani, cand acestia l-au dat afara din casa pentru ca le-a spus ca este gay.

Jonathan a urcat pe scena umil si a cantat melodia "Con te partiro"(Time to say goodbye), a lui Andrea Bocelli. Prestatia sa a ridicat toata sala in picioare, care l-a aplaudat cu energie, in timp ce membrii juriului l-au asigurat de sustinerea lor.

"Familia ta te-a renegat, dar ai un talent extraordinar si acum acest show este familia ta. Noi te iubim, te acceptam si suntem mandri de tine", i-a spus Howie Mandel, in timp ce Howard Stern s-a declarat impresionat de prestatia concurentului: "Nu stiu daca parintii tai se uita in aceasta seara la emisiune, dar vreau sa le spun ca au un fiu minunat, cu un talent care ii face pe oameni sa simta muzica".

"Sunt absolut indragostita de tine, nu ma asteptam sa canti asa", i-a transmis si Heidi Klum.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni