• PRO TV
  • Alexandra Stan, batuta si desfigurata de impresarul ei. Cantareata a facut dezvaluiri cutremuratoare: "Am avut si o tentativa de suicid"

Alexandra Stan, batuta si desfigurata de impresarul ei. Cantareata a facut dezvaluiri cutremuratoare: "Am avut si o tentativa de suicid"

Alexandra Stan, batuta si desfigurata de impresarul ei. Cantareata a facut dezvaluiri cutremuratoare: "Am avut si o tentativa de suicid"

"Happy hour" este integral pe voyo.ro.

Alexandra Stan sustine ca a fost batuta de managerul ei. Tanara povesteste ca ar fi fost lovita de Marcel Prodan, sambata seara, cand s-au intalnit la studioul de inregistrari.

Acum, cantareata care a implinit saptamana trecuta 24 de ani e internata in spital, cu ochiul vanat si umflat si cu o multime de vanatai pe brate, intr-o stare deplorabila.

"Nu stiu ce s-a intamplat, uneori cred banii sunt mai presus decat orice, decat dragoste sau omenie. Nu eram impreuna. In 6 ani de zile am avut mici flirturi, dar nu aveam o relatie de iubire. Daca ne-am fi iubit, nu s-ar fi ajuns aici. E prima data cand ma loveste. Am avut curajul sa-i spun sa nu ma faca proasta sau sclava de fata cu ceilalti angajati. M-a facut in toate felurile… cel mai mult l-a deranjat faptul ca l-am intrebat de bani. Nu duc o viata de printesa, orice artist care canta stie cum e sa pierzi noptile, intalnesti oameni care vor sa profite la maxim de suma platita si ar vrea sa stai pana dimineata sa le canti", a povestit ea.



 

"Nu pot sa spun despre ce bani e vorba, eu nu detin controlul, eu nu stiu ce bani trebuie sa primesc. Presa a scris de onorarii de 20 – 30.000 de euro. Marcel mi-a zis ca e aberanta o suma ca asta .Pe partea asta, o sa las legea sa-si faca treaba. Am depus plangere si reziliez contractul. Eu nu eram informata nici macar despre contractele cu casele de discuri. Ma simteam folosita.  El nu credea c-o sa devina publica toata treaba asta", a mai spus Alexandra.



 

"Am avut si tentative de suicid, mi-am taiat venele pentru ca nu mai faceam fata, anul trecut. Eu am intrebat avocatul daca pot sa renunt la contract, mi-a spus ca nu pot sa demonstrez ca ei m-au adus in starea aia. Eu am crezut in oamenii astia pana ieri. Am crezut in Marcel Prodan pana cand mi-a umflat ochiul. In cinci ani de cariera, am pierdut doar doua concerte", a declarat Alexandra Stan de pe patul de spital din Medgidia, unde este internata pentru investigatii suplimentare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni