• PRO TV
  • Este frumoasa, dar nu si isteata. Milioane de oameni s-au amuzat de raspunsul dat de aceasta participanta la Miss SUA la o intrebare simpla

Este frumoasa, dar nu si isteata. Milioane de oameni s-au amuzat de raspunsul dat de aceasta participanta la Miss SUA la o intrebare simpla

Este frumoasa, dar nu si isteata. Milioane de oameni s-au amuzat de raspunsul dat de aceasta participanta la Miss SUA la o intrebare simpla

Imbracata la patru ace, aranjata si machiata perfect, Marissa Powell, una dintre aspirantele de anul acesta la titlul de Miss SUA 2013, a comis o gafa de proportii in momentul in care a trebuit sa raspunda la o intrebare destul de simpla pe o problema sociala.

Un raport recent arata ca in 40% dintre familiie americane cu copii, femeile sunt cele care intretin financiar familia, desi ele continua sa castige mai putin decat barbatii. Ce spune asta despre societate?” a fost intrebarea la care Marissa, in varsta de 20 de ani si detinatoarea titlului de Miss Utah, nu a reusit sa dea un raspuns coerent.

Se vedea chiar pe fata ei ca nu stie ce sa spuna si tot incerca sa acopere golul cu zambete. "I think we can relate this back to education and how we are continuing to try to strive to ..." Aici a facut o pauza ciudata, dupa care a urmat un zambet si mai larg, apoi a continuat: "Figure out how to create jobs right now. That is the biggest problem. I think especially the men are seen as the leaders of this, so we need to figure out how to create education better so we can solve this problem."


Traducerea ar suna cam asa: "Cred ca putem lega aceasta problema de educatie si cum noi continuam sa incercam sa ne straduim din greu sa … vedem cum putem crea noi locuri de munca. Asta e cea mai mare problema. Cred ca barbatii sunt vazuti in mod special ca lideri aici, asa ca trebuie sa ne dam seama cum sa avem o educatie mai buna ca sa rezolvam aceasta problema” a spus ea cu zambetul pe buze, constienta ca nu s-a descurcat deloc onorabil la aceasta proba.


Imediat dupa prestatia ei, au aparut o multime de clipuri pe Youtube, insotite de o avalansa de comentarii acide in legatura cu propriul ei nivel de educatie, insa Marissa Powell nu a suferit prea mult dupa aceasta experienta. A erminat concursul pe locul III si a plecat acasa cu titlul de Miss Photogenic USA .

Sursa: huffingtonpost.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni