• PRO TV
  • Madalina Ghenea, aparitie spectaculoasa la Oscarul italian. Cum a aratat actrita pe covorul rosu - GALERIE FOTO

Madalina Ghenea, aparitie spectaculoasa la Oscarul italian. Cum a aratat actrita pe covorul rosu - GALERIE FOTO

Madalina Ghenea, aparitie spectaculoasa la Oscarul italian. Cum a aratat actrita pe covorul rosu - GALERIE FOTO

Actrita Madalina Ghenea, a carei relatie cu vedeta Gerard Butler s-a incheiat recent, a fost prezenta, vineri, la decernarea celor mai prestigioase premii din cinematografia italiana - David di Donatello Awards.

Aceasta a fost prima aparitie a actritei romane la un eveniment important dupa ce actorul scotian Gerard Butler a confirmat intr-un interviu faptul ca este din nou un barbat singur, intrucat s-a despartit de fotomodelul Madalina Ghenea, dupa o relatie care a durat putin peste un an.

Madalina Ghenea si Gerard Butler si-au inceput relatia in mai 2012, dupa ce fotomodelul roman, in varsta de 25 de ani, s-ar fi despartit, potrivit presei internationale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio. Ghenea si Butler nu au mai fost vazuti impreuna din luna aprilie a acestui an, determinandu-i pe jurnalistii specializati in stiri mondene sa afirme ca relatia lor s-ar fi incheiat.



Madalina Ghenea
declarase anterior ca se simte pregatita sa isi intemeieze o familie cu Gerard Butler, despre care a spus ca a fost "prima iubire adevarata" din viata ei si ca spera sa nu se schimbe.

Sursa: Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni