• PRO TV
  • Noul trend in materie de fotografii de nunta. Mireasa si domnisoarele de onoare pozeaza goale

Noul trend in materie de fotografii de nunta. Mireasa si domnisoarele de onoare pozeaza goale

Noul trend in materie de fotografii de nunta. Mireasa si domnisoarele de onoare pozeaza goale

Razand cu gura pana la urechi, doua viitoare mirese si domnisoarele lor de onoare se dezbraca si pozeaza provocator.

"OK, toata lumea sa zambeasca larg", striga amuzata Jennie Richards, in varsta de 32 de ani, una dintre tinerele care se pregatesc sa spuna "DA" in curand. "Tineti minte, fetelor, nu aratati prea multa piele", glumeste ea in continuare.

Fotografia nu este un "accident", nu este facuta la un chef care a scapat de sub control, ci este una profesionista, gandita sa le dea femeilor incredere de sine.

Catherine Leonard este cea care le-a fotografiat pe viitoarele mirese Jennie Richards si Amy Blair, bune prietene, care au decis sa-si organizeze impreuna petrecerea burlacitelor.

Tara, tara vrem mirese! Inscrie-te sa spui "DA" la ProTV si castigi o luna de miere de 5 stele.



"Fetele o sarbatoresc pe viitoarea mireasa. La astfel de petreceri se bea alcool si se rade foarte mult. Iar ideea unui asemenea pictorial e sa aduca mai multa distractie", a declarat Catherine Leonard pentru New York Post.

Astfel de sedinte foto inedite nu sunt exclusiv inainte de nunta, ci si pentru femei care implinesc 30 sau 40 de ani, pentru promovarea in cariera si alte evenimente importante din viata lor. De asemenea, femeile pot alege sa fie fotografiate alaturi de surori si prietene sau singure.



"Aceasta sedinta foto a fost despre legatura speciala dintre noi, despre cat de bine ne simtim impreuna. Am avut un sentiment extraordinar si scopul principal a fost sa ne simtim bine in pielea noastra", spune Jennie Richards.

Si Christa Meola fotografiaza zeci de astfel de petreceri in fiecare an. "Este o modalitate excelenta de a intari legaturile dintre aceste femei. Cu cat sunt mai multe, cu atat se simt mai puternice si mai in siguranta. Toata lumea se distreaza de minune si se incurajeaza unele pe altele sa se relaxeze. Ies niste poze grozave atunci cand sunt mai multe femei implicate", explica ea.

Pretul de persoana este de 400-500 de dolari, insa fotografiile de grup pot depasi suma de 3.000 de dolari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni