• PRO TV
  • Bianca Dragusanu, cu ochii in lacrimi la "Happy Hour". Iubita lui Victor Slav ascunde o poveste cutremuratoare de viata

Bianca Dragusanu, cu ochii in lacrimi la "Happy Hour". Iubita lui Victor Slav ascunde o poveste cutremuratoare de viata

Bianca Dragusanu, cu ochii in lacrimi la "Happy Hour". Iubita lui Victor Slav ascunde o poveste cutremuratoare de viata

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Bianca Dragusanu a dezvaluit la “Happy Hour” ca a fost victima violentei extreme, in urma cu cativa ani. Un fost iubit o abuza constant, iar in urma unei batai a ajuns in spital, unde a stat in coma doua zile si era cat pe ce sa-i fie amputat un picior.

Iubita lui Victor Slav a ramas cu probleme la piciorul drept pana in ziua de azi si niciun medic nu a reusit s-o ajute. Ca sa mascheze vanataile de pe picioare, Bianca se da in fiecare zi cu fond de ten.

In viata mea am cunoscut un individ care mi-a rupt picioarele. Am avut o relatie de doi ani de zile in care am trait terorizata. Am avut perioade cand am fost tinuta legata si pazita. Ma ducea la o cabana din Petrosani si ma batea constant. Eram vanata la fata si aveam nasul rupt. Unui angajat care m-a ajutat i-a zdrobit degetele de fata cu mine” a povestit Bianca la “Happy Hour”.

Tot eu eram vinovata cand luam cate o mama de bataie. Ma punea sa stau in genunchi sa-mi cer iertare ca m-a batut, pentru ca el a jurat in biserica sa nu mai dea in mine”. Una dintre batai a trimis-o direct in spital, cu un cheag de sange de forma unei paini la picior si hemoragie interna. A fost in coma doua zile, iar medicii voiau sa-i amputeze piciorul, a marturisit roscata cu ochii in lacrimi. 

"Am consultat zeci de doctori, am platit sute de milioane, si inca simt dureri puternice la picior.  In ultima vreme nu m-am mai putut deplasa deloc din cauza durerii. Dupa 2-3 ore de mers, trebuie neaparat sa ma asez pentru ca nu mai pot sa merg" spune Bianca.
 

"Bunica mea a murit fara picioare, avea si ea probleme si le-a amputate. Imi vine mereu in minte imaginea bunicii care a murit fara picioare si ma tem sa nu patesc la fel. Nici macar nu ma intereseaza cum arata picioarele. Vreau doar sa merg" si-a incheiat vedeta dezvaluirile impresionante.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni