• PRO TV
  • Corina Bud, din ce in ce mai indrazneata. Vezi fotografiile ultra sexy pentru care fanii i-au reprosat ca cerseste like-uri

Corina Bud, din ce in ce mai indrazneata. Vezi fotografiile ultra sexy pentru care fanii i-au reprosat ca cerseste like-uri

Corina Bud, din ce in ce mai indrazneata. Vezi fotografiile ultra sexy pentru care fanii i-au reprosat ca cerseste like-uri

Corina Bud se mandreste cu o silueta de fotomodel si nu se jeneaza sa isi puna in valoare corpul prin tinute extrem de indraznete. Vedeta a vrut sa le arate si fanilor ca este intr-o forma fizica excelenta si a postat o fotografie ultra sexy.

Corina Bud isi filmeaza noul videoclip si, vara fiind, ce alt loc de filmare ar fi putut alege daca nu litoralul romanesc?

Cantareata isi arata in noul clip latura ei sexy, aparand in tinute extrem de sumare. In valurile marii, Corina poarta un costum de baie intreg, care insa ii lasa mare parte din posterior descoperita.

Daca majoritatea fanilor au fost incantati de ceea ce au vazut, au fost si o parte care i-au reprosat ca cerseste like-uri postand pe Facebook fotografii cu posteriorul.




Corina a pozat in apa intr-un costum de baie transparent, cu sanii la vedere. Sursa: Facebook

Totusi, fanii fideli i-au luat apararea Corinei. "Ce va mai plangeti?!? Asta cereti, asta primiti. Pun pariu ca daca ar avea 100 kg si aparat dentar nu ar mai avea nici un sfert din succesul de acum.Foooarte rar un artist e apreciat cu ochii inchisi de catre public. Imaginea conteaza in orice domeniu!", a comentat un fan.

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni