• PRO TV
  • S-a intors roata. Cine i-a aplicat o corectie fizica lui Nea Marin pe platourile de la "Serviti, va rog"

S-a intors roata. Cine i-a aplicat o corectie fizica lui Nea Marin pe platourile de la "Serviti, va rog"

S-a intors roata. Cine i-a aplicat o corectie fizica lui Nea Marin pe platourile de la "Serviti, va rog"

In curand, la ProTV va fi difuzat cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!", in care cele mai tari vedete vor fi puse din nou la munca de neobositul Nea Marin, de aceasta data pe litoralul romanesc, la Mamaia.

Printre vedetele care au simtit pe pielea lor ce inseamna exigenta lui Nea Marin s-a numarat si Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii "Romanii au Talent". Pentru toate chinurile la care a fost supus de Nea Marin, mentalistul i-a pregatit acestuia o razbunare pe cinste.

"Asta a fost ieri. După ce am patit tot ceea ce am patit...a urmat razbunarea! Si nu a fost deloc placuta pentru Nea Marin. Ce urmează astazi...... la final ne-am urecheat prieteneste unul pe altul. A fost frumos si cred căaemisiunea o să fie fantastica!", a scris Cristian Gog pe pagina sa de Facebook.

Alaturi de Cristian Gog s-a aflat si finalistul Masterchef Alex Hora, iar cei doi par sa se fi distrat de minune la filmarile pentru noul sezon "Serviti, va rog!".

Cocktail-uri racoritoare pe plaja si in club, distractie asigurata de cei mai buni, mic-dejunuri delicioase si camere de hotel atent pregatite - iata doar cateva din ingredientele cu care vedetele isi asteapta turistii din 9 iunie in Mamaia, la filmarile "Serviti, va rog!", emisiune ce va fi difuzata de ProTV vara aceasta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni