• PRO TV
  • Una dintre cele mai sexy blonde din lume a ajuns la sapa de lemn? "Nu mai am bani sa traiesc in lux, sunt plina de datorii"

Una dintre cele mai sexy blonde din lume a ajuns la sapa de lemn? "Nu mai am bani sa traiesc in lux, sunt plina de datorii"

Una dintre cele mai sexy blonde din lume a ajuns la sapa de lemn? "Nu mai am bani sa traiesc in lux, sunt plina de datorii"

Pamela Anderson era cea mai dorita blonda de la Hollywood in anii '90, cand aprindea imaginatia barbatilor cu pictorialele din celebra revista cu iepurasi si cu rolul sau din serialul Baywatch.

Ieri, celebra blonda a implinit 46 de ani si ar fi trebuit sa dea o petrecere de pomina de ziua sa, ca in fiecare an, doar ca de aceasta data Pamela nu-si mai permite sa cheltuie multi bani pe aniversari luxoase. Din spusele sale, vedeta este ingropata in datorii: "Nu mai am bani sa traiesc in lux. Sunt plina de datorii in continuare".

Cheltuielile Pamelei au inceput sa se adune inca de la sfarsitul anului trecut, iar blonda a ajuns sa datoreze 1.1 milioane de dolari pentru renovarea casei sale din Malibu, plus taxele pe care trebuie sa le plateasca statului si nici macar participarea la concursul "Dancing on ice" nu a reusit sa-i mai rotunjeasca veniturile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni