• PRO TV
  • Primele imagini cu Angelina Jolie dupa operatia de reconstructie a sanilor. Cum arata acum actrita

Primele imagini cu Angelina Jolie dupa operatia de reconstructie a sanilor. Cum arata acum actrita

Primele imagini cu Angelina Jolie dupa operatia de reconstructie a sanilor. Cum arata acum actrita

Angelina Jolie a decis sa faca public faptul ca a decis sa-si faca o dubla masectomie dupa ce mama sa a murit de cancer la varsta de 56 de ani,  iar actrita a descoperit ca este purtatoarea unei gene defectuoase care ii marea considerabil sansele de a face cancer mamar sau ovarian.

In timpul procedurilor medicale de exirpare si reconstructie a sanilor care au durat cateva luni, Angelina a reusit sa tina acest lucru secret si sa se ocupe in continuare de activitatile umanitare.



Actrita a fost surprinsa de fotografi ieri, in timpul unei vizite in Hawaii, iar Angelina arata la fel de bine ca intotdeauna. Mai mult, semnele operatiei de reconstructie a bustului sau nu sunt vizibile, astfel ca bruneta si-a permis sa poarte un maieu decoltat, cu bretele subtiri. Angelina si-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni negri si o palarie mare.



Vizita actritei in Hawaii nu este intamplatoare: ea urmeaza sa filmeze pelicula Unbroken in urmatoarele opt saptamani, motiv pentru care Brad Pitt si copii lor se vor muta alaturi de Angie pentru a-i fi aproape.

Vezi aici mai multe imagini cu actrita

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni