• PRO TV
  • Alexandra Stan a primit o veste la care nu se astepta. Ce se va intampla cu cariera sa

Alexandra Stan a primit o veste la care nu se astepta. Ce se va intampla cu cariera sa

Alexandra Stan a primit o veste la care nu se astepta. Ce se va intampla cu cariera sa

Dupa ce avocatul sau declara, in urma cu cateva zile, ca Alexandrei Stan i s-ar putea interzice sa cante melodiile care au consacrat-o, artista a primit o veste foarte buna.

Oficialii casei de discuri MediaPro Music au declarat ca o sustin pe Alexandra Stan si ca artista isi poate canta in continuare piesele.

"Alexandrei Stan nu i-a interzis nimeni sa-si cante propriile piese. Nici noi n-am primit vreo notificare in acest sens, nici ea. Asa ca, practic, ea are voie sa-si cante piesele. Nu a mai avut concerte din cauza tratamentelor pe care le urmeaza in aceasta perioada de recuperare. Nu credem ca se va schimba ceva in aceasta privinta nici pe viitor. Piesele Alexandrei Stan apartin si autorilor, si MediaPro Music, iar Alexandra Stan ramane artist al MediaPro Music", a fost declaratia oficiala a casei de discuri, conform Ziarului Ring.

Dupa ce Alexandra a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, s-a vorbit mult despre posibilitatea ca artista sa nu mai aiba dreptul de a interpreta melodii care au facut-o celebra intrucat drepturile de autor nu ii apartineau.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni