• PRO TV
  • Si-a lasat hainele acasa si a iesit la plimbare. Cum a fost surprinsa Lady Gaga pe strazile din New York

Si-a lasat hainele acasa si a iesit la plimbare. Cum a fost surprinsa Lady Gaga pe strazile din New York

Si-a lasat hainele acasa si a iesit la plimbare. Cum a fost surprinsa Lady Gaga pe strazile din New York

De cand s-a operat la picior, cariera lui Lady Gaga a trecut in plan secund, iar artista si-a anulat concerte si a fost nevoita sa stea departe de viata publica o perioada.

Recuperarea cantaretei este acum completa, iar Lady Gaga s-a reintors la stilul bizar care a facut-o celebra. Artista a fost fotografiata in timp ce se plimba prin New York imbracata intr-o fusta mini, neagra, cizme foarte inalte si un sutien negru, din dantela.



Gaga a atras atentia si prin cat de mult a slabit in ultima vreme. Daca la ultimele sale concerte cantareata afisa o silueta cu forme, acum ea pare sa fi dat jos cateva kilograme bune si arata la fel ca pe vremea cand debuta in lumea muzicii.



Cantareata a suferit o operatie la sold in data de 20 februarie si a trecut printr-o perioada in care a fost imobilizata intr-un scaun cu rotile. Afectiunile care au condus la operatia pe care a suferit-o Lady Gaga sunt des intalnite printre vedetele care isi petrec foarte mult timp in turneu. Cantareata a fost operata dupa ce a acuzat dureri foarte puternice iar medicii au diagnosticat-o cu inflamatii severe ale articulatiilor, in special la soldul drept.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni