• PRO TV
  • Catalin Maruta, gest emotionant in memoria Madalinei Manole. "Peste 35.000 de oameni au facut acest lucru" VIDEO

Catalin Maruta, gest emotionant in memoria Madalinei Manole. "Peste 35.000 de oameni au facut acest lucru" VIDEO

Catalin Maruta, gest emotionant in memoria Madalinei Manole. "Peste 35.000 de oameni au facut acest lucru" VIDEO

Zeci de mii de oameni ii asculta muzica Madalinei Manole si demonstreaza ca nu au uitat-o, la trei ani de cand a disparut dintre noi.

In weekend-ul trecut, in timpul unui spectacol la Timisoara pe care l-a prezentat, Catalin Maruta i-a rugat pe cei din public sa isi aprinda telefoanele in memoria Madalinei Manole. Totul s-a intamplat pe 14 iulie, la trei ani de cand cantareata s-a sinucis, chiar de ziua ei de nastere.

Reactia oamenilor a fost foarte emotionanta, dupa cum se poate vedea din filmuletul de mai jos, publicat de prezentatorul "Happy Hour" pe pagina sa de Facebook.

"Astazi am rugat publicul din Timisoara sa aprinda lumina telefonului in memoria Madalinei Manole ! Peste 35.000 de oameni au facut acest lucru timp de 3 minute cat am ascultat piesa "Fata draga, nu fi trista". Timisoara - Jos Palaria!!!" a scris Maruta in descrierea videoclipului.



Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350 si 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute. Artista a fost gasita moarta de sotul ei, in locuinta lor din localitatea Otopeni. 

 

Vedetele ProTV se transforma in mesagerii prieteniei! Andreea Esca, Andi Moisescu sau Celentano te ajuta sa-ti surprinzi prietenii! Intra aici --- > http://friends.protv.ro/

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni