• PRO TV
  • Gafe prin sms-uri si mici infidelitati, in noul clip VUNK, "Asa si?"

Gafe prin sms-uri si mici infidelitati, in noul clip VUNK, "Asa si?"

Gafe prin sms-uri si mici infidelitati, in noul clip VUNK, "Asa si?"

Cu noul clip, trupa VUNK ne invita ne distram si ne spune ca pentru a scapa de milioane de ghinioane pe care le avem toti, trebuie sa invatam sa gasim o parte pozitiva a lucrurilor si sa spunem "Asa si?"

Clipul spune povestea unor tineri care isi “incruciseaza” flirturile: in timp ce se afla langa o posibila partenera, ii dau sms alteia, fixandu-si o noua intalnire. Este o poveste despre distractiile de vara, iar daca ai ghinion si esti prins ca ai flirtat si cu altcineva, raspunzi razand “Asa, si?”.

Intra si tu in gasca de 1 milion de prieteni ProTV. Am pregatit o gramada de surprize pentru tine si prietenii tai >>> http://friends.protv.ro/

"Povestea din clipul nostru este una pe care am trait-o si eu, la un moment dat. Am facut o gafa acum vreo zece ani, incercand sa trimit un mesaj unei fete cu care vroiam sa ma intalnesc si i l-am trimis, din greseala, prietenei mele de atunci. Se intampla, mai ales cand esti foarte tanar si nu esti implicat foarte serios intr-o relatie, sa iti fuga mintea si la alte persoane. Totul este sa privesti orice incurcatura cu zambetul pe buze si asta propunem si noi cu melodia si clipul piesei "Asa, si ?", a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Noul videoclip, “Asa si?”, se lanseaza astazi in online si la televiziunile muzicale. Inca de la prima sa “iesire in public”, cu o inregistrare dintr-o camera de hotel, in care baietii din trupa il cantau inaintea unui concert, “Asa, si?” a devenit viral pe internet si a fost considerat un imn al optimistilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni