• PRO TV
  • N-a mai ramas nimic din fetita inocenta. Ruthie din "Al saptelea cer" a pozat sexy intr-o revista pentru barbati

N-a mai ramas nimic din fetita inocenta. Ruthie din "Al saptelea cer" a pozat sexy intr-o revista pentru barbati

N-a mai ramas nimic din fetita inocenta. Ruthie din "Al saptelea cer" a pozat sexy intr-o revista pentru barbati

Daca in serial nu era decat o fetita care ne amuza cu naivitatea si glumele ei de copil, acum avem nevoie de ceva timp sa ne obisnuim cu ultima aparitie a tinerei actrite Mackenzie Rosman.

Pentru a demonstra maturitatea care o caracterizeaza acum si pentru a scapa de eticheta de copil dragut si amuzant, cu care de altfel s-a lansat in lumea filmului, celebra Ruthie a renuntat la haine si a pozat in lenjerie initima intr-un pictorial pentru revista Maxim, scrie site-ul perfecte.ro.

Citeste si: Pitbull, videoclip incendiar in colaborare cu Priyanka Chopra. Cine e bruneta sexy care a inlocuit-o pe Jennifer Lopez - VIDEO




La cei 24 de ani ai sai, fosta actrita din serialul "Al saptelea cer" a pozat in ipostaze sexy imbracata intr-o lenjerie intima din dantela de culoare roz pentru numarul din septembrie al revistei.

Citeste si: Fanii si familia lui Michael Jackson iau foc la aceasta veste! Ce se intampla zilele astea cu cel vinovat de moartea megastarului

In alte fotografii, actrita a zambit strengareste peste umar si a aratat ca este la fel de sexy, chiar daca are o camasa legata in zona abdomenului si este incaltata intr-o pereche de tenisi.



Este pentru prima data cand fanii sai au vazut mai mult decat de obicei. Actrita a lasat inhibitiile la o parte si le-a aratat tuturor cat de mult s-a schimbat si cat a crescut. Corpul sau a suferit si el transformari de-a lungul timpului, iar Ruthie ne surprinde acum cu formele sale aproape perfecte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni