• PRO TV
  • Caprele au facut prapad, farsele au curs una dupa alta si vedetele au strans o gramada de bani, marti seara, la “Serviti, va rog!”

Caprele au facut prapad, farsele au curs una dupa alta si vedetele au strans o gramada de bani, marti seara, la “Serviti, va rog!”

Caprele au facut prapad, farsele au curs una dupa alta si vedetele au strans o gramada de bani, marti seara, la “Serviti, va rog!”

Marti seara, pe 30 iulie, de la 20:30, Nea Marin a mixat iar efervescentul “cocktail-ul de vedete” la “Serviti, va rog!”, cu Oana si Catinca Roman, Jojo, Monica Anghel, mentalistul Gog si Alex Hora, finalistul Masterchef.

Fetele au ajuns primele in tabara de lucru de la Mamaia si s-au intrecut pe ele insele in a-i indeplini ordinele lui Nea Marin. Jojo i-a pregatit musli hipopotamului Emilio si a glumit pe seama preferintelor lor asemanatoare in materie de mancare, apoi i-a curatat “casuta”. Miniona actrita a trecut-o printr-o spaima de zile mari cand Nea Marin a alergat-o cu un sarpe, cu toate ca stia de fobia acesteia pentru reptile. Jojo a fugit in plina strada fara sa se asigure, fiind chiar in pericol de a se accidenta.

Oana Roman a dat de mancare la gaini si s-a autoironizat pentru ca nu si-a dat jos posetuta in niciun moment: “Sunt praf, mai rau ca o pitipoanca!”, a spus aceasta.

Catinca Roman a tras si ea doua sperieturi zdravene. Indemnata de catre Nea Marin, acesta si-a bagat mana in gura pelicanului la fel ca toti ceilalti, insa a fost singura care s-a ales cu zgarieturi si rani serioase, avand nevoie de ingrijiri medicale. Mai tarziu, Catincai i s-a urcat inima in gat atunci cand a fost nevoita sa stranga mizeria din cusca focii: “E uriasa!”, a remarcat aceasta.

Monica Anghel a scos caprele la plimbare alaturi de Catinca si s-a descurcat de minune la bar, fiind apreciata de catre patronul Crema pentru implicarea de care a dat dovada.

Daca ziua de munca au inceput-o fetele cu spor si sarg, sosirea lui Alex si a lui Gog a dat startul farselor de tot felul. Mentalistul Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon al super-show-ului “Romanii au talent”, i-a vrajit pe turistii de la terasa Crema cu o multime de trucuri, printre care si unul in care transforma o bancnota de un leu intr-una de zece. 

Aflati la circul Bellucci, Alex si Gog au patit-o si ei. Italienii i-au turnat lui Gog in cap o galeata plina cu apa si detergent, iar pe Alex l-au lasat suspendat pe candelabru si l-au umplut de apa, paie, ulei, ketchup si faina.

Ziua a atins apogeul in momentul in care Nea Marin a descoperit farsa pusa la cale de catre Gog si Alex: a gasit in camera de hotel doua capre si un haos total. Furios din cale afara, s-a luat de producatori, de directoarea hotelului, iar pe cei doi “glumeti” i-a lasat sa doarma in camera lui. 

In ciuda vremii nefavorbaile, party-ul pus la cale de catre vedete s-a dovedit un succes: acestia au reusit sa stranga cu aproape jumatate mai multi bani decat le ceruse patronul terasei, Teo. Cea mai eficienta a fost Oana Roman, care a adunat singura peste jumatate din suma si a fost apreciata in mod special de catre Nea Marin, care s-a declarat realmente impresionat.

In aceasta seara, de la 20:30, la ProTv, peripetiile celor sase vedete continua in cea de-a doua parte a acestei editii “Serviti, va rog!”, iar in scena intra cu program full-time de munca iubitul Oanei Roman, Marius, care ii va face numai zile negre lui Nea Marin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni