• PRO TV
  • Ce mari au crescut baietii lui Britney Spears! Cantareata i-a adus cu ea pentru prima oara pe covorul rosu: FOTO

Ce mari au crescut baietii lui Britney Spears! Cantareata i-a adus cu ea pentru prima oara pe covorul rosu: FOTO

Ce mari au crescut baietii lui Britney Spears! Cantareata i-a adus cu ea pentru prima oara pe covorul rosu: FOTO

Britney Spears si-a luat cu ea baietii pe covorul rosu, la premiera filmului "Strumfii 2/ The Smurfs 2". Piesa "Ooh La La", inregistrata de artista in aprilie, a fost inclusa pe coloana sonora a comediei animate.

Piesa ei "Ooh La La" ruleaza la finalul filmului "Strumfii 2", o comedie partial animata, care se adreseaza intregii familii si care a fost lansata pe marile ecrane nord-americane pe 31 iulie.

"Intotdeauna mi-au placut strumfii cand eram copil si acum fiii mei sunt cei mai mari fani ai strumfilor. Am vrut sa le fac o surpriza, interpretand un cantec in acest film", declara Britney Spears intr-un interviu acum cateva luni.

Asa ca nu e nicio surpriza ca artista de 31 de ani si-a luat ambii baieti, pe Sean, 7 ani, si pe Jayden, 6 ani, la premiera filmului "Strumfii 2", care a avut loc duminica in California. Dupa ce i-a tinut departe de lumina reflectoarelor o buna perioada de timp, artista a aparut insotita de cei doi fii ai sai  pe covorul rosu. Vorba vine, pentru ca de data aceasta covorul era albastru!



Foto: HEPTA

Ne pregatim sa mergem la “Strumfi”. Baietilor le vine sa se urce pe pereti de bucurie”, a scris cantareata pe pagina sa de Twitter, acolo unde a publicat o fotografie cu cateva ore inainte sa ajunga la eveniment.



Britney Spears are doi fii - Sean Preston, in varsta de sapte ani, si Jayden James, in varsta de sase ani - cu fostul ei sot, Kevin Federline.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni