• PRO TV
  • Si-au gasit nasul! Nea Marin i-a pus la respect pe Valahu si pe Morosanu. Nu degeaba i se spune "Chuck Norris al folclorului romanesc"

Si-au gasit nasul! Nea Marin i-a pus la respect pe Valahu si pe Morosanu. Nu degeaba i se spune "Chuck Norris al folclorului romanesc"

Si-au gasit nasul! Nea Marin i-a pus la respect pe Valahu si pe Morosanu. Nu degeaba i se spune "Chuck Norris al folclorului romanesc"

"Serviti, va rog!" este integral pe voyo.ro

Catalin Morosanu si Radu Valahu au fost trimisi de catre Nea Marin la circ, sa ia costumele pentru seara tematica de la terasa, insa pentru ca acestea nu erau gata, cei doi au plecat cu mainile goale. Epuizati de caldura, Valahu si Morosanu s-au oprit la o terasa si s-au racorit cu o bere, insa nu au putut scapa de vigilenta lui Nea Marin, care i-a gasit inainte sa-si termine bauturile.

"Chuck Norris de Teleorman" a facut instructajul cu cei doi, amenintandu-i cu pedepse grele si facandu-i pe luptatori sa tremure de frica, mai rau ca in fata celor mai redutabili adversari pe care i-au intalnit in ring.

"Il vezi asa micut pe Nea Marin, dar e ager, are viata sanatoasa, se trezeste de dimineata, face alergare", a spus Morosanu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni