• PRO TV
  • Cum se distreaza Andreea Esca in vacanta. Vedeta ProTV apare bronzata si in costum de baie, intr-o fotografie de mii de Like-uri

Cum se distreaza Andreea Esca in vacanta. Vedeta ProTV apare bronzata si in costum de baie, intr-o fotografie de mii de Like-uri

Cum se distreaza Andreea Esca in vacanta. Vedeta ProTV apare bronzata si in costum de baie, intr-o fotografie de mii de Like-uri

Daca la pupitrul Stirilor ProTV este intotdeauna serioasa, eleganta si profesionista, in timpul liber Andreea Esca adora sa se distreze cot la cot cu cei doi copii ai ei.

Desi e aflata in vacanta, Andreea Esca tine legatura cu fanii sai prin intermediul paginii de Facebook, acolo unde a si postat fotografiile de mai jos, dovada clara ca isi petrece timpul in cel mai frumos mod posibil.

Vedeta apare intr-o fotografie imbracata in costum de baie impreuna cu fiica ei, Alexia, intr-o baie de spuma, fericite si relaxate.  "Nu ma plictisesc niciodata cu Alexia! Sper ca nici ea cu mine :)", a  scris ea pe reteaua de socializare langa poza de mai jos, care a primit mii de Like-uri pe Facebook.



Intr-o alta imagine, vedeta ProTV este dis-de-dimineata la piscina, pregatita pentru inot: "Buna dimineata! Eu incep cu 1000 de m crawl ca nu se mai poate cu lenea asta din vacante!" a scris ea.
 


 

De altfel, in copilarie Andreea Esca a facut inot de performanta. "Stiti senzatia aceea de gol in stomac? Cand ati simtit-o prima data? Probabil ca cei mai multi o sa raspunda ca atunci cand s-au indragostit. Ei bine, eu de fiecare data cand vine vorba de gol in stomac imi amintesc de sunetul unui fluier prelung care ma anunta ca a venit timpul sa urc pe blocstart" povesteste Andreea Esca pentru The ONE. "Se auzea pana imi fixam bine varful degetelor de marginea blocului acela de beton si se incheia cand ma impingeam cu putere in apa. Am inceput sa fac inot pentru ca ai mei hotarasera sa merg la o scoala sportiva, iar acolo nu puteai intra decat daca faceai deja un sport si treceai o proba eliminatorie. La 6 ani stiam asadar sa inot bine si am fost selectionata sa fac parte din echipa de natatie a liceului".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni