• PRO TV
  • La trei luni dupa despartirea de Rihanna, Chris Brown isi uimeste fanii cu un anunt neasteptat. Ce a decis cantaretul

La trei luni dupa despartirea de Rihanna, Chris Brown isi uimeste fanii cu un anunt neasteptat. Ce a decis cantaretul

La trei luni dupa despartirea de Rihanna, Chris Brown isi uimeste fanii cu un anunt neasteptat. Ce a decis cantaretul

Chris Brown se pregateste sa se retraga din industria muzicii, dupa cum si-a anuntat fanii pe Twitter, zilele trecute.

Cantaretul de R&B a dezvaluit ca intentioneaza sa renunte definitiv la muzica si ca “X”, urmatorul lui album, va fi si ultimul. Chris Brown isi motiveaza decizia prin faptul ca “a obosit sa fie faimos din cauza unei greseli”, referindu-se la iesirea violenta pe care a avut-o fata de Rihanna in 2009. De atunci, cantaretul a avut de infruntat in permanenta valuri de critici si acuzatii, dupa incidentul care a avut loc cu putin inainte de premiile Grammy din 2009.

Nu sunt un artist si nici nu vreau sa fiu. Toti suntem niste  copii care se prefac ca sunt zei”, a scris Chris Brown intr-unul dintre mesajele sale pe Twitter. 

Rihanna si Chris Brown s-au despartit prima data in 2009, dupa ce artistul a agresat-o fizic pe iubita lui. De atunci, rapperul a avut o scurta relatie cu modelul Karrueche Tran, iar Rihanna cu muzicianul Drake. Rihanna si Chris s-au impacat pentru scurt timp si s-au separat definitiv, dupa ce el a declarat ca este "prea tanar" pentru a avea "o sotie" sau o relatie asemanatoare casatoriei si ca vrea sa se concentreze mai mult asupra sa.

"Iata cum vad eu lucrurile ... O voi iubi mereu pe acea persoana (Rihanna -n.r.), dar oamenii difera, au nevoi si dorinte diferite si, pana la urma, si ea este foarte tanara. Nu ma pot concentra pe o relatie de tipul casatoriei cu cineva atat de tanar. Plus ca si eu sunt foarte tanar. Trebuie sa merg mai departe si sa fiu barbatul si artistul Chris Brown, fara a ma teme ca trebuie sa am mereu grija de cineva", a spus Chris Brown.

X”, cel de-al saselea album din cariera muzicala a lui Chris Brown, va fi lansat pe 20 august. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni